Team building ideje – izlet po Dalmatinskih otokih

Team building ideje – izlet po Dalmatinskih otokih

Team building ideje nam predstavijo team building agencije, ki se profesionalno izvajajo team building aktivnosti. Podjetja se za izvajanje team building programov odločajo predvsem za spodbujanje zaposlenih, da se družijo izven delovnega časa, za motivacijo delovnih timov in pogosto tudi zaradi preprečevanja stresa na delovnem mestu. Katere team building agencije izbrati in kakšen team building izbrati, je pogosto prepuščeno na izbiro vodilnim delavcem, a bi bilo prav, da se o tej odločitvi, posvetujejo tudi z zaposlenimi. Kako izbrati dobre team building ideje? Na voljo imamo neskončno možnosti, tukaj pa vam bomo predstavili izlet po Dalmatinskih otokih. Praksa je pokazala, da imajo največji učinek team building izleti, ki trajajo dva ali več dni.

Še več informacij: Team Building Hrvaška

Dvodnevni izlet po Dalmatinskih otokih – super team building ideje

Hrvaška ima toliko otokov, da bi potrebovali veliko, veliko časa, da jih vse obiščemo. Zato je potrebno za obisk Hrvaških otokov izbrati del obale, ki si jo želimo ogledati. Zelo lepo in dobro obiskano je Splitsko področje, kjer se lahko najprej podamo otoka Čigovo, ki leži v neposredni bližini Trogirja in Splita in je s kopnim povezan z dvižnim mostom. Naslednji otok je prelep otok Šolta, ki leži nasproti Splita in ga od kopnega ločuje Splitski kanal. Dostop do otoka Šolta je najlažji s trajektom iz Splita, ki nas pripelje v pristanišče Rogač. Otok Šolta je v notranjosti posajen z različnimi kulturami, največja zaliva sta Rogač in Nečujem. Če boste otok obiskali z manjšo ladjo, se lahko zasidrate v zalivu Maslinica.

team building ideje

Izlet na otok Brač – največji srednjedalmatinski otok

Otok Brač je največji srednje-dalmatinski otok in tretji po velikosti na Jadranu. Otok Brač je tudi najvišji Jadranski otok, na njem je Vidova gora, ki se dviga 778 m nad morjem. Podnebje na Braču je blago, mediteransko, poznani pa so po pridelavi olivnega olja, vina in sadja. Na otoku bomo srečali veliko ovac, domačini pa se ukvarjajo predvsem z ribolovom. Otok Brač je poznan tudi po kamnolomih, od tam izhaja braški kamen. Na otoku srečamo tudi mnoge zgodovinske ostanke, poznana so najdišča iz bronastega in železnega obdobja. Seveda Dalmatinski otoki ponujajo še veliko več in so nadvse primerna destinacija za team building ideje.