Raziskali smo ujemanje astroloških znamenj v ljubezni in spolnosti

ujemanje astroloških znamenjUjemanje astroloških znamenj je pri ljubezenskem odnosu in spolnosti izredno pomembna. Ljubezen je osnova za srečno in zdravo življenje in pogosto se povežejo pari, ki se ne ujemajo.

Za pomoč se lahko obrnemo na vedeževalce, ki nam z pogledom v karte, s terapijo ali z energijsko podporo pomagajo, da svoje razmerje vidimo v realni luči. Pomagajo nam najti ljubezen do sebe, saj bomo samo tako ljubili druge. S pomočjo astrologije lahko najdemo svojo dušo dvojčico in s tem pravo in večno ljubezen.

Ujemanje astroloških znamenj v ljubezni in spolnosti

Ljubezen ne sme boleti, kajti potem prav gotovo ni prava! Ko se rodimo, so sonce, luna in oblikovali poseben vzorec, ki se ne bo ponovil nikoli več. To je naš osebni horoskop, ki nam ga lahko izdela dobra vedeževalka ali jasnovidka, na podlagi časa rojstva.

Običajno nas zanima, kaj se bo dogajalo z nami v prihodnosti. Zdravje, denar, služba, otroci, ljubezen in seveda spolnost, čeprav marsikdo med nami tega vprašanja še vedno ne  postavi. Ljubezensko hrepenenje lahko doleti vsakega med nami in s tem seveda ni nič narobe.

A ljubezen med moškim in žensko, običajno spremlja tudi spolnost in zavedati se moramo, da je med ljubeznijo in spolnostjo velika razlika. S pomočjo astrologije lahko tudi bolje razumemo spolnost in rešujemo težave, ki se pojavijo v partnerstvu. Spolnost je marsikje še vedno tabu tema, kar je popolnoma nepotrebno, saj je del življenja, tako kot rojstvo in smrt.astrologija

Katere so najboljše ljubezenske kombinacije med astrološkimi znamenji?

Astrologija, numerologija, vedeževanje in še mnoge druge oblike svetovanja, nam na podlagi izračuna osebnega horoskopa, lahko precej natančno povedo, kateri je najboljši partner za nas. Pogosto vročo on strastno zaljubljenost zamenjamo za globoko ljubezen, kar se nam po določenem času lahko krepko maščuje.

vedeževanje

Seveda zaljubljenost in spolnost hodita skupaj z roko v roki, a ko prva strast izzveni, se kmalu pokaže, kako se parterja ujemata. Tukaj se bomo posvetili astrološkemu znamenju ovna. Ljudje rojeni v znamenju ovna so izredno nemirni, energični in tudi agresivni. V ljubezni in spolnosti so domiselni in praktični, radi ukazujejo in jih pravila lepega vedenja ne zanimajo preveč. Poleg tega je oven izredno ljubosumen, čeprav sam rad zaide v tujo posteljo. (1)

izračun horoskopa

Kako se ljudje rojeni v astrološkem znamenju ovna, ujemajo z drugimi astrološkimi znamenji:

  • Če se zaljubita oven in ovnica, se lahko zgodi, da se bo bliskalo in grmelo. Ženska rojena v znamenju ovna bo želela vedno voditi ljubezensko igro, vendar oven s podrejenim položajem ne bo dolgo zadovoljen. Nenehno bosta tekmovala za premoč in se vedno huje prepirala. Nasprotja se bodo stopnjevala toliko časa, dokler se spolno ne bosta nehala odzivati eden na drugega. Njuna strast in sreča je na začetku zelo obetavna, a poredko obrodi dolg in srečen zakon.
  • Oven in bik imata pogosto čudno razmerje. Oven je v ljubezni impulziven, medtem ko je bik previden in premišljen, kar ovna moti. Oven običajno prevzame vodstvo in bika potisne v podrejen položaj. Dolgoročna kombinacija med bikom in ovnom je pogosto neuspešna.
  • Ujemanje astroloških znamenj  ovna in dvojčka! Zveza je lahko zabavna in vznemirljiva, saj sta oba radovedna, nemirna in živahna. Gospodovalni oven težko obvladuje navihanega dvojčka, vendar ju to ne moti pretirano. Če se dvojček umiri, potem lahko lahko zveza celo uspe in se razvije v uspešen zakon.

  • Oven in rak se spolno močno privlačita, a ko poližeta ves med, jima ostane le malo skupnega. Rak postane ovnu nezanimiv in se ves čas pričkata. Kratkotrajno razmerje je uspešno, zakon pa se običajno ne obnese.
  • Vročekrvni oven in lev sta zmagovita kombinacija! Sta sorodni duši in njun zakon bo prav gotovo dolg in harmoničen.

horoskop znamenja

  • Oven in devica ne bosta imela srečnega zakona. Devica je zadržana in pogosto se ne strinja z ovnovimi predlogi v spolnosti, zato se med njima kmalu pojavi napetost in prepiri.
  • Oven in tehtnica se spolno privlačita in lahko imata lepo avanturo! A zakon med njima skoraj verjetno ne bo uspel! (2)