Poslovno darilo iz keramike izdelano z ljubeznijo

Ste kdaj razmišljali kaj sploh je darilo, ali zakaj ga podarjamo? Darilo damo nekomu, ki mu želimo izkazati hvaležnost, spoštovanje. To darilo podarimo obdarjencu, brez da bi od njega pričakovali, da nam da kaj v zameno. Če želimo podariti poslovno darilo iz keramike izdelano z ljubeznijo, je najboljše, da se obrnemo na manjša družinska podjetja. Odličen primer takega je PANNart ceramics. V spletni trgovini najdete že sestavljena poslovna darila, lahko pa jih čisto sami personalizirate.

.

 Poslovno darilo iz keramike izdelano z ljubeznijo

Srednja cvetlični lonec PANNdora

.

Poslovno darilo, kot pozornost za boljše poslovne odnose

.
Z obdarovanjem komuniciramo, zato moramo premisliti, kaj želimo z darilom sporočiti našim obdarjencem. Izkažemo lahko pozornost, spoštovanje, hvaležnost pa tudi zaupanje. Za potrditev dobrih medsebojnih odnosov, moramo biti pozorni na to, da obdarovanca ne vprašamo kaj želi in ne izbiramo predragocenih ali preveč osebnih daril. Paziti je potrebno tudi na to, da ne podarimo cenenih promocijskih daril ali denarja. Z darilom vedno želimo izkazati prijazno gesto, potrditi ali celo izboljšati odnos, skratka izkazati pozornost, zato je potrebno poznati nekaj pravil poslovnega obdarovanja (1). Darilo izročimo ob poslovnih stikih, pomembnih obletnicah organizacije ali prazniki.

.

Poslovno darilo iz keramike izdelano z ljubeznijo v delavnicah PANNart ceramics

.

Prednost manjših družinskih podjetij je v predanosti družinskih članov, v poslu in tudi privatnem življenju, družini. Izdelki pri PANNArt ceramics, so ročno delo, izvirni in skrbno izdelani. Vsi njihovi izdelki so iz keramike, narejeni v Sloveniji, iz naravnih materialov. Žgani so pri visokih temperaturah v posebni keramični peči. Ker je njihova keramika izdelana iz prečiščene gline, so izdelki bele barve. Pri drugem žganju pa izdelki dobijo transparentno glazuro, s katero se poudarijo posebne lastnosti keramike. Vse keramične izdelke, vam lahko poslikajo po želji in izbirate lahko med različnimi oblikami. Darilo vam glede na vaše zahteve, lahko zapakirajo v lične škatlice.

.

Mi vam sicer svetujemo, da tudi zavijanje prepustite njim, če pa se kljub temu želite sami preizkusiti, si lahko v videu ogledate par idej kako se tega lotiti.

.

Oznake besedila: poslovno darilo iz keramike izdelano z ljubeznijo

Preverite še: Darila na Omega3.si