Poroke na Primorskem v letu 2021

 

poroke-primorska

Prihodnost je sončna. Tudi za poroke.

 

Težko je predvideti in še težje napovedati, kakšno bo leto 2021. V vseh pogledih. In seveda tudi na področju organizacije in izvedbe porok. 

A če se zgodi, da bo sezona porok odprta že spomladi – in tega si pravzaprav vsi srčno želimo. Tako vsi pari, ki so se pred kratkim zaročili, kot vsi, ki delujemo na področju organizacije porok. Mi smo optimistični, in en “finger crossed”, da se kmalu vse postavi na normalne tirnice življenja. 🤞

Zna se zgoditi, da bo tudi povpraševanj za poročne lokacije veliko več, ker bo zagotovo porok bistveno več kot v preteklem letu. Zato si, mladoporočenca, že vnaprej sestavita seznam z vajinimi top lokacijami za poročni obred in slavje. 

 

Poročne lokacije za vse okuse

 

Ja, kot imajo vsake oči imajo svojega malarja, tako ima vsak drugačen okus pri izbiri poročne lokacije. 

A, na srečno lahko v Sloveniji najdete poročne lokacije za vse okuse. Ja, res je, prav za vse. Za tiste, ki bi se radi poročili tradicionalno, pa za tiste, ki ste bolj boemske narave in bi se radi poročili nekje zunaj, in tiste, ki vas vabita eleganca in prefinjenost. 

 

porocne-lokacije-primorska

Poročne lokacije za vse okuse, tudi v Sloveniji.

 

Brez skrbi, za vsakega izmed vas se poročna lokacija dobi! Na različnih koncih naše lepe države.  

Iskanje poročne lokacije zna biti včasih tudi malce stresno, še posebej, če si s partnerjem ne delita istih želja. A kot na vseh področjih življenja, se tudi tu sklepajo kompromisi. In seveda verjamemo, da bo uspelo tudi vama. Zato predlagamo, da se pogovorita in izrazita svoje želje. Tako bo vse lažje steklo. Ampak kot rečeno – za vsakega se nekaj dobi! 

Tudi na Primorskem. ⛵

 

Poročne lokacije na Primorskem

 

Z zagotovostjo lahko trdimo, da bo Primorska ena izmed bolj priljubljenih poročnih lokacij tudi v letu 2021. 

Zakaj? 

 

Poročne lokacije na Primorskem imajo pač svoj čar. Svoj poseben vonj. Svojevrstno klimo. In sončne zahode, ki jih drugje ne vidimo.  Zaradi teh in še drugih razlogov, so tako poroke na Primorskem med pari zelo priljubljene. 

 

poroke-primorska-2021

Primorska je najbolj priljubljena poročna lokacija.

 

Seveda, ko rečemo Primorska, nimamo v mislih samo lokacij ob morju. Primorska je še veliko več kot to. Nekatere skrite in nadvse simpatične in intimne lokacije boste našli v notranjosti tega predela Slovenije, ne le ob morju ali z razgledom na morje. 

Vas zanima katere so, tiste, po katerih je največ povpraševanja?

 

5 Najbolj zanimivih lokacij za poroko na Primorskem 

 

Drži, na Primorskem boste našli veliko več kot le 5 zanimivih poročnih lokacij. A izbrali smo tiste, ki so nam najbolj blizu, ki niso najbolj klasične in so vredne svojega obiska – tudi sicer, ne samo za poroko. Te lokacije so več kot le poročne lokacije. So spomeniki časa, ki so imeli pomembno vlogo v zgodovini in njihova vloga tudi danes ni pozabljena. Odlično se vpenjajo v okolje, kjer stojijo in pišejo uspešne, podjetne zgodbe tudi danes. 

Prav na vseh lokacijah bodo z veseljem ustregli vašim željam in za vas naredili prav takšno poroko, o kakršni ste sanjali vse življenje. 

 

Priporočamo lokacije: 

  • Kodarinov mlin 
  • Villa Xaxat
  • Dvorec Zemono
  • Gredič
  • Poroka na Sečoveljskih solinah

 

Nekatere njih so manjše in bolj intimne, spet druge se lahko pohvalijo z razkošjem. Za vse okuse. Vse podrobnejše informacije o kapacitete in kaj poročna lokacija sama nudi, pa boste našli na njihovih spletnih straneh. 

 

Poroke v letu 2021 -> kakšne so napovedi

 

porocni-trendi-21

Mislimo na okolje. Tudi, ko smo na poroki.

 

Poroke v letu 2021 bodo manjše, bolj intimne in zato tudi bolj dovršene. 

Seveda nam število povabljenih narekujejo trendi trenutne situacije s korona virusom.

A poročni trendi so, kakopak veliko manj agresivni in če kaj, veliko bolj pozitivno naravnani.

 

Kaj torej lahko pričakujemo v novem letu?

Skrb za okolje bi morala biti v tem letu naša prva in osnovna naloga, ki smo jo, zaradi drugih razmer, nekoliko zanemarili. A gremo naprej in stremimo k boljšemu jutri. Tudi na poroki.

♻ Poskrbi za ekološko dekoracijo. Si upaš v poroko s čim manj odpadki? Naj ti bo to izziv. Pomisli kaj ti da narava in vrni ji nazaj s spoštovanjem, 

Pri šopkih in cvetlični dekoraciji poroko bomo nadaljevali lanskoletno zgodbo: nevtralne, zemeljske barve, s pridihom elementov v močnejših barvah. Še vedno bo “in” suho cvetje. Aranžmaji pa veliki in razkošni. 

Pri poročnih oblekah bo čas za nekaj več drznosti. Nevesta v hlačah? Ja! Ali v dvodelni obleki.  Vendar skušajte tudi pri izbiri obleke misliti na naš planet. Izogibajte se plastiki in pomislite na ponovno uporabo.