Otroški rojstni dan s Paintball Ljubljana

Ste morda že naveličani ponavljajočih se rojstnih dni in želite svojemu otroku novo, razburljivo in nepozabno izkušnjo? Potem je čas, da se oglasite pri Paintball Ljubljana, kjer prirejamo rojstne dneve tako za otroke kot odrasle. Tokrat se bomo bolj osredotočili na otroke in vrste iger za otroški rojstni dan.

Veliko različnih aktivnosti, ki naredijo zabaven otroški rojstni dan:

NERF Fortnite

Nerf Fortnite je super igra. Primerna je tudi že za najmlajše, torej otroke od 6. leta dalje. Otroci se med bitko Nerf najbolj zabavajo, ko lahko pravilno uporabljajo blaster in predvsem takšne, ki zanesljivo streljajo. Izbrali smo blasterje, ki so najpreprostejše za uporabo in ne povzročajo težav kot zapleteni modeli. Puščice so vidne, ko letijo v zraku, kar spodbuja igralce, da se izognejo nasprotniku, tečejo za ovirami in sodelujejo v Nerf tekmi kot da so v resničnem boju.

Ti blasterji so lahki, zato je z njimi enostavno teči. In ker večina naših iger vključuje tek, je to kar pomembna stvar, ki naredi otroški rojstni dan najboljši. V primeru slabega vremena ali če ne želite te igre igrati na prostem, se lahko odločite tudi za Indoor NERF Fortnite, ki je prav tako enako dober kot otroški rojstni dan na prostem.

Zakaj izbrati Laser Tag za otroški rojstni dan

Laser tag je ena izmed tistih iger, ki pritegne vse goste in morda celo zasenči torto in darila. Primeren je za otroke od 7. leta dalje, vendar če dobro pomislimo, ga tudi najstniki in odrasli radi igrajo!

Če o laserski etiketi ne veste veliko, so tu osnove. Skupine nosijo senzorje in uporabljajo “lasersko” orožje, ki strelja infrardeče žarke (ne prave laserje). Ko je igralec zadet, senzor registrira zadetek in igralec, ki je streljal, dobi točko. Nič takega kot malo prijateljsko tekmovanje, s katerim bo zabava za otroški rojstni dan le bolj razburljiva.

otroški rojstni dan na prostem laser tag

Pravila, ki se jih morajo vsi držati ne ovirajo iger – z dodajanjem strukture naredijo otroški rojstni dan zabavnejši. Koncept glavne igre je seštevanje točk za vsako ekipo po izteku časovne omejitve. Zmaga ekipa z največ zadetki. Popolnoma preprosto. Otroci se morajo izogniti ne le označevanju in vrečam, temveč tudi obrambi zastave svoje ekipe. Za zmago morajo v igri poskušati vrniti zastavo druge ekipe na svojo stran igrišča.

Zaščitite VIP je tudi ena izmed različic, kjer morajo gostje zabave braniti VIP-a svoje ekipe. Ko je VIP zadet, se igra konča. Ta različica laserskim oznakam doda veliko trikov in strategij. Noben igralec ne more preprosto slediti članu tekmeca, ki znova in znova pritiska na sprožilec, ne glede na zadetke, ki jih v tem procesu sprejme. Običajno je to težava pri super mladih udeležencih, ki ne razumejo, kako bi to lahko pokvarilo še tako dober otroški rojstni dan.

Indoor Laser Tag

Brez skrbi za vreme. Dež ali super vroči dnevi ne bodo pokvarili rojstnodnevne zabave z laserjem, ki poteka v notranjosti.

Kot starš je to najboljše darilo, ki ga lahko otroku podarite za otroški rojstni dan ter fantastična izkušnja. Igrače in darila bodo sčasoma zbledele. Toda leta nazaj se bodo vedno spominjali rojstnodnevne zabave z laserjem, kjer so se na najljubši dan v letu smejali in divjali s svojimi prijatelji.

Kot ste videli Paintball Ljubljana ponuja veliko različnih možnosti, kako praznovati otroški rojstni dan. Našteli smo zgolj nekaj najbolj pogostih.