Katera so tekoča gnojila Canna in njihova uporaba za gojenje konoplje

Za gojenje konoplje indoor, potrebujemo gnojila, najbolje pa je uporabiti Grinšot tekoča gnojila Canna. Canna je svetovno priznani proizvajalec gnojil za konopljo. Podjetje ponuja celotno paleto gnojil za gojenje marihuane v različnih medijih. Poleg tega pa so gnojila razdeljena po načinu gojenja. Načini gojenja so naslednji:

  • gojenje v zemlji – Linija Terratekoča gnojila Canna
  • gojenje v kokosu – Linija Coco
  • gojenje v hidroponiki – Linija Hydro
  • gojenje v aquaponiki – Aqua
  • paleta organskih gnojil – BioCanna
  • dodatki za gojenje in povečevanje donosa
  • izdelki za izpiranje (flush) ter regulacijo pH

Katera so tekoča gnojila Canna

Tekoča gnojila Canna delimo na način gojenja, kot smo že omenili. Načini gojenja konoplje določajo tudi katera gnojila bomo izbrali. V nadaljevanju objave, si bomo ogledali posamezna gnojila.

Linija Terra vsebuje 2 gnojili,  Terra Vega gnojilo za rast in Terra Flores, gnojilo za cvetenje.

V liniji  Coco imamo le eno gnojilo CANNA Coco A & B, katero ima dve komponenti, ki se mešata med sabo pri vsakem gnojenju.

Podobno kot linija Coco ima linija Hydro dva izdelka prvi je za rast Hydro Vega, drugi, Hydro Flores pa za fazo cvetenja.

tekoča gnojila BioCannaLinija Aqua vsebuje enako dva izdelka, gnojilo za rast Aqua Vega ter gnojilo za cvetenje Aqua Flores.

Ekološka linija gnojil BioCanna je novejša linija podjetja. Tekoča gnojila Canna, so v liniji BioCanna naslednja: Bio Vega, Bio Flores, BioRHIZOTONIC, BioBOOST.

Za bolj zdravo rast in obilnejši pridelek Canna ponuja RHIZOTONIC, CANNAZYM, CANNABOOST Accelerator in PK 13/14. To so izdelki, kateri omogočajo, dober razvoj koreninske flore, ojačajo cvetenje ter dodajajo fosfor in kalij za bujno cvetenje.

Ostali izdelki tekoča gnojila Canna pa so namenjeni uravnavanju kislosti, izpiranju rastlin ter zdravljnju rastlin po poškodbah. Ti izdelki so – pH-series, FLUSH in CANNACURE.

Kako uporabljamo tekoča gnojila Canna

Osnoni način uporabe tekočih gnojil Canna je naslednji. V vodo za zalivanje ulijemo posamezno tekoče gnojilo ter mešaico dobro premešamo. Šele nato lahko dodamo naslednje gnojilo, ter ponovimo postopek mešanja. Gnojila se dozira od 1 ml na 1 l vode pa vse do 4 ml na 1 l vode.

Podrobno doziranje tekoča gnojila Canna je najbolje preveriti na Canna grow schedule ali Canna grow guide.

Vir: Canna http://www.canna.com/