Kje najdem poceni ponudbo pisalnih miz?

Cene pisalnih miz, pa naj si gre za preproste računalniške mize ali večje pisarniške mize, se od mizarja do mizarja, zelo spreminjajo. Tisti, ki pa ponudbo pisalnih miz preverjate preko spleta, pa lahko zelo hitro opazite, da se tudi v spletnih trgovinah s pohištvom, cene pisalnih miz (četudi so si mize podobne), lahko zelo razlikujejo.

Zato smo v tej objavi priskočili na pomoč tako, da smo za zainteresirane za pisalne mize, prečesali ponudbo različnih pisalnih miz, tudi sami.

V osnovi se lahko računalniška miza začne že pri ceni dobrih 50€, a bodite pozorni, da natančno preverite dimenzije in sestavo takšne mize. Primerjali smo nekaj ponudnikov pisalnih miz med seboj, v tem cenovnem rangu, in ugotovili, da nekateri ponudniki ponujajo za to isto ceno, bistveno manjše mize, kot drugi.

Kakšna je povprečna cena poceni pisalne mize za npr. računalnik?

Solidna in povprečna cena, primerna za približno velikost pisalne mize med 70 cm v širino in klasične globine cca. 55 cm, je okrog 55€. Če je vam všečna računalniška miza, približno teh dimenzij, dražja, je to signal, da se da tovrstne pisalne mize (ki so prvenstveno namenjene postavitvi namiznega ali prenosnega računalnika), dobiti ceneje.

Obenem ima takšna pisalna miza, za to ceno, še dodatno vključeno spodnjo odlagalno polico (npr. za tiskalnik) in pa tudi dodatno izvlečno polico za računalniško tipkovnico.

Primer takšne pisalne mize si lahko ogledate spodaj, sicer pa je celovita ponudba, teh cenovno res ugodnih pisalnih miz, predstavljena na spletni strani www.Pohištvo123.si

poceni ponudba pisalnih miz kje

Računalniška pisalna miza

 

.Poceni ponudba pisalnih miz, je razpoznavna tudi po tem, da boste videli, da je v ponudbo vključenih več različnih opcij miz (kar je še posebej primerno za tiste, ki opremljate dnevno sobo ali otroško sobo).

Medtem, ko je premični nosilec praktično že stalnica vsake računalniške mizice, bodite pozorni, ko primerjate dve mizi med seboj, koliko ima katera miza predalnikov, polic za odlaganje in pa nosilcev. Nekatere pisalne mize zraven vključujejo še ločen poličnik, ki je lahko na koleščkih ali pa je fiksen.

Tudi na davek ne pozabite pri primerjanju cen. Nekateri ponudniki pisalnik miz imajo vključen DDV pri cenii, drugi ne, po zakonu pa je pravilno, da iam ponudnik produkte predstavljene tako, da je vidna tako cena z in brez DDV-ja.

Osnovno besedilo: poceni ponudba pisalnih miz kje

Comment (2)

  • Pohištvo za majhna stanovanja - Ideje za mala stanovanja| April 20, 2018

    […] bo pod pogradom prostor uporabljen za pisalno mizo, zagotovimo le, za dovolj svetlobe v tem delu in pa, da bo pisalan miza, čim bolj praktična. To […]

  • Kakovostni pisarniški stoli - MarkoMark svetuje o sedenju| June 18, 2018

    […] ki spadajo med višjo kakovost tudi v ponudbi z ostalim pisarniškim pohištvom in opremo ter pisalnimi mizami, da pa stol ostane kakovosten pa ga je potrebno v pisarni praviloma zamenjati na vsake, vsaj 5 let. […]