Inovativna rešitev za priklop toplotnih črpalk

V letu 2024 podjetje Uponor predstavlja prelomno rešitev za priklop toplotnih črpalk: cevi Ecoflex Thermo Twin HP. Te inovativne cevi so zasnovane tako, da zagotovijo vrhunsko učinkovitost, enostavno montažo in dolgotrajno delovanje, kar jih uvršča med vodilne na trgu.

Cevi Ecoflex Thermo Twin HP predstavljajo prelomnico na področju ogrevalnih sistemov. Zasnovane so za izjemno energetsko varčnost, enostavno montažo in brezhibno delovanje.

Večfunkcionalnost v enem paketu

Uponor Ecoflex Thermo Twin HP cevi niso le preproste cevi za prenos medija. Integriran sistem vključuje dve cevi za transport ogrevalne ali hladilne tekočine ter dve rebrasti cevi za napeljavo kablov. To pomeni manj komponent, manj prostora za montažo in hitrejši postopek.

Izjemna energetska varčnost

Zahvaljujoč vrhunski toplotni izolaciji Uponor Ecoflex Thermo Twin HP cevi za toplotne črpalke preprečujejo izgubo toplote, kar se kaže v nižjih stroških za ogrevanje in hlajenje in manjši obremenitvi okolja. To je pomemben prispevek k trajnostnemu delovanju vašega doma.

Prilagodljivost za brezskrbno montažo

Fleksibilnost cevi omogoča enostavno polaganje tudi v zahtevnih prostorih, s čimer se izognemo nepotrebnim zapletom in dodatnemu delu. Majhen radij krivljenja olajša prilagajanje cevi oviram in zagotavlja estetsko dovršeno izvedbo.

Cevi Ecoflex Thermo Twin HP so pametna izbira za vse, ki stremijo k vrhunski energijski učinkovitosti, enostavni montaži in brezskrbnemu delovanju ogrevalnega sistema.

Dolgotrajna naložba za miren spanec

Izdelane iz vrhunskih materialov, odpornih na korozijo in UV žarke, Uponor Ecoflex Thermo Twin HP cevi zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje tudi v ekstremnih pogojih. To pomeni manj skrbi in vzdrževanja ter brezskrbno uživanje v udobju vašega doma.

Vsestranska uporaba za različne potrebe:

Poleg ogrevanja in hlajenja so Uponor Ecoflex Thermo Twin HP cevi primerne tudi za sisteme sanitarne tople vode in talno gretje. To vam ponuja široko paleto možnosti za uresničitev vaših idej o udobnem in energetsko varčnem domu.

Razširjen izbor dimenzij za leto 2024

Letos Uponor ponuja še širši izbor dimenzij cevi, vključno z DN40 in DN50. To so idealne rešitve za lastnike velikih objektov in sisteme z večjo močjo, saj zagotavljajo nemoten pretok medija tudi pri povečanih obremenitvah.

Ugodna cena ob upoštevanju vrhunskih lastnosti

Kljub naprednim lastnostim in izjemni kakovosti so Uponor Ecoflex Thermo Twin HP cevi presenetljivo cenovno dostopne. Cene se gibljejo od 36 do 110 EUR/m (brez DDV), kar pomeni, da lahko uživate v vrhunski rešitvi, ne da bi pri tem porušili proračuna.

Uponor Ecoflex Thermo Twin HP cevi predstavljajo edinstveno kombinacijo inovativnih lastnosti, ki jih uvrščajo med najboljše rešitve za priklop toplotnih črpalk na trgu. Z vrhunsko energijsko učinkovitostjo, enostavno montažo, dolgotrajno delovanje in vsestranskostjo so te cevi idealna izbira za vse, ki stremijo k udobnemu, varčnemu in brezskrbnemu ogrevanju ali klimatizaciji svojega doma.